Aanvraag proefles

Nieuwe leden zijn altijd welkom!
Ben je enthousiast geworden en wil je graag een proefles volgen, vul dan via onderstaande link het inschrijfformulier in en stuur dit naar ons secretariaat via info@vctaogje.nl .

Ja, ik wil een proefles meedoen!

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Geslacht

Straatnaam

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Op welke dag en tijdstip train jij bij vc t aogje.:

Ik heb eerder gespeeld bij vereniging*:

Ik wil de contributie betalen

De vereniging mag foto’s op de website en in de krant van jou plaatsen

Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.

Opzeggen Lidmaatschap

Als je jouw lidmaatschap op wilt zeggen, moet je dit doen voor de 15de van de maand of het kwartaal (afhankelijk van het betalingstermijn wat je hebt afgesproken). Anders ontvang je weer via de mail een factuur en wordt van je verwacht deze te betalen. Je kunt alleen opzeggen door een mail te sturen naar de secretaris via info@vctaogje.nl.

Algemene gedragscode

Sport is een belangrijk onderdeel in de samenleving. Sport kan een belangrijke maatschappelijke waarde hebben binnen onze samenleving, maar helaas zien we ook negatieve verschijnselen zoals scheldpartijen, schreeuwende ouders, negatief gedrag van spelers en supporters. V.C. ’t Aogje hecht veel waarde aan de naleving van algemene normen en waarden. V.C. ’t Aogje staat voor sportiviteit en respect. Wij verwachten dat iedereen zich aan deze gedragsregels houdt. Spreek elkaar aan, als iemand deze regels niet naleeft, of meldt het bij de begeleiders/coaches. Lees verder >

Met dank aan onze donateurs