COVID-19 richtlijnen vanaf 13 november 2021

Via deze weg informeren we je graag over de richtlijnen die V.C. t Aogje Breda volgt omtrent COVID-19. Zo zorgen we voor een veilige sportomgeving. Onze richtlijnen zijn gebaseerd op richtlijnen zoals gesteld door de Nevobo en gemeente Breda.

Afspraken rondom corona

Vanaf 13 november is er geen publiek toegestaan bij de wedstrijden met uitzondering van strikt noodzakelijke “rij-ouders” van uitspelende teams.

Sinds 6 november 2021 is voor binnensport een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit geldt zowel voor trainingen als voor wedstrijden. Voor bezoek aan de horeca in de sporthal moet iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs tonen.

Het is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst van de accommodatie tot aan het moment dat je coronatoegangsbewijs gescand wordt. Daarna mag het mondkapje af.

Desinfecteer je handen bij binnenkomst, bij het verlaten van de accommodatie en voorafgaand en na gebruik van het toilet. De locatie is voorzien van een display met een desinfectie dispenser.

De volgende basisregels blijven gelden:

  • Klachten / corona? Blijf thuis en volg de richtlijnen van het RIVM.
  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Schud geen handen.