activiteit jeugdleden.

Verslag Buitendag jeugdleden VC ‘t Aogje

 

Zaterdag 26 mei hebben we een sportieve jeugdmiddag gehad op de locatie “Tennispark B2B” aan de Markkade 50 in Breda.  Deze prachtige locatie was gratis beschikbaar gesteld door Hugo Beute, de vader van Caitlyn van meisjes C.

We hadden hier de beschikking over een beachvolleybalveld, 2 tennisbanen, een gezellig terrasje en barretje en genoeg gras om lekker te spelen en te voetballen.

16 kinderen hadden zich opgegeven om gezellig mee te doen en ook eens samen te spelen met de jeugdleden die niet in je eigen team zitten. We hadden een leuke mix van CMVkids, meisjes C en jongens C, de meiden A en B, Adry, Claartje, Nicole en Hilde.

In 2 poules heeft iedereen een toernooitje Beachvolleybal , Tennis en Voetbal gespeeld. Het weer was super tropisch, tennis is toch heel anders dan volleybal, voetbal meiden tegen de jongens was een uitdaging, de ijsjes van Hugo een welkome verfrissing, maar het water van Hugo was de beste afsluiting van een warme, sportieve, geslaagde maar vooral heel gezellige middag!!

Hugo: hartelijk bedankt voor je gulle sponsoring van deze jeugdmiddag en voor het beschikbaar stellen van  jouw mooie locatie.

De uitslag van de wedstrijdjes ligt waarschijnlijk ergens onderin mijn papierkliko maar:

Tess, Lot, Myrthe, broertje van Tara, Milan, Fennah, Syb, Libby, Robin, Tara, Tygo, Ymke, Caitlyn, Elke, Babette en Bynx : jullie allemaal bedankt voor jullie gezelligheid en deelname en:

Zeker tot de volgende keer

Met dank aan onze donateurs