5-jarig jubileum feest

Jubileum feest tgv 5-jarig bestaan v.c. ’t Aogje
Ter afsluiting van ons eerste lustrumjaar hebben we op zaterdag 9 juni 2018 een beachtoernooi met aansluitend BBQ georganiseerd op het terrein van Breda Beach. Met een geweldige opkomst van bijna 90 leden met hun partners, ouders en kinderen en een super weersvoorspelling beloofde het een mooie dag te worden. Na een jaar van voorbereidingen, versieren, ballonnen opblazen en taart klaarzetten zijn we er klaar voor en stromen de eerste volleyballers het terrein op.
We beginnen de dag met een feestelijk gebakje, daarna kan het toernooi gaan beginnen. De teams waren samengesteld door loting en dat bleek een hele goede zet te zijn. Hierdoor werd vooral bij de volwassenen iedereen gemengd en dat leidde tot leuke combinaties op het veld. Er werd gespeeld in 3 categorieën: de CMV jeugd met hun ouders, de B en C jeugd en als 3e de A jeugd met de volwassenen. Iedere wedstrijd duurde 15 minuten en de meeste teams speelden 6-7 wedstrijden. Het warme weer zorgde voor warme voeten en de behoefte om lekker in de schaduw te mogen spelen maar ook voor lekker zomerse taferelen. De sfeer was geweldig, er werd sportief gespeeld en na het wennen aan het spelen in zand werden er ook leuke wedstrijden gespeeld.
Aan het eind van de dag hadden we natuurlijk in elke categorie een winnend team:
CMV team 2: Lonne, Lukas, Fred en Juliette
B/C jeugd team 5: Anne, Robin, Tygo en Sam
A jeugd + volwassenen team 17: Brenda, Kim en Paul
Tijdens en na de wedstrijden werd er gezellig gekletst door de volwassenen en gespeeld door de jeugd die zich uitstekend vermaakte in het zand en op de zitzakken.
Tijdens de borrel was er ook nog even gelegenheid voor een korte speech van onze voorzitter Jan Hein van Bladel en werd Mirjam Heijtink benoemd tot erelid van de vereniging als dank voor haar jarenlange inzet voor de vereniging.
Daarna was het tijd voor de uitstekend verzorgde BBQ en nog een drankje.
Toen de buikjes vol waren en de kinderen moe na een lange warme middag werd het langzaam rustiger op het terrein en hebben we na het opruimen van het terrein de dag afgesloten met nog een drankje en kunnen we met een goed gevoel terugdenken op een hele mooie dag en een super afsluiting van ons 5 jarig bestaan. Voor een sfeerimpressie van de dag zie onderstaande foto’s, alle foto’s plaatsen we op de website !
Op veler verzoek zijn we bezig om te kijken wat de mogelijkheden zijn om ook volgend seizoen ons volleybalseizoen af te sluiten met een beachtoernooi.
Houdt alvast zaterdag 15 juni 2019 hiervoor vrij !!

De activiteitencommissie
Geert-Jan, Hilde, Irma, Mirjam, Saskia en Nicole

Met dank aan onze donateurs