Jan Hein van Bladel erelid van v.c. ’t Aogje

   

Het begin van jouw carrière bij v.c. ’t Aogje was nogal onstuimig. Hadden we je eindelijk overgehaald om het dames team van ex Idefix te gaan trainen, ging het meteen in de eerste training goed mis. Geen fijne eerste indruk van v.c. ’t Aogje. Na een vrij lange revalidatie en wat gesprekken met Mirjam die regelmatig een bezoek aan jullie bracht, was je toch bereid om het voorzitterschap van de vereniging op te pakken vanaf seizoen 2015-2016. Hiervoor had je al een half jaartje met ons meegekeken hoe de vereniging in elkaar zat en wat er verbeterd zou kunnen worden. Onder jouw bezielende leiding is de vereniging uitgegroeid tot wat het nu is. Een gezonde actieve vereniging met ruim 80 leden waaronder veel jeugd.

Toen er behoefte was aan een nieuwe trainer voor het meiden  A heb je de rol van trainer/coach een aantal jaren op je genomen. Verder coördineerde en begeleidde je de andere trainers van de vereniging en zorgde je met  jouw netwerk ervoor dat er ook nieuwe trainers gevonden werden voor de diverse teams. We hopen dat we van je netwerk en volleybal kennis gebruik mogen blijven maken in de toekomst!

Erelid word je niet zomaar, maar Jan Hein je hebt het echt verdiend.

Het bestuur van v.c. ’t Aogje heeft unaniem besloten om Jan Hein van Bladel te benoemen tot erelid van onze vereniging.

Zoals je weet houdt zo’n erelidmaatschap in dat je krijgt:

  1. een mooie oorkonde
  2. een leuk cadeautje
  3. de rest van je leven uitgenodigd worden om bij alle clubactiviteiten aanwezig te zijn en de kosten zijn dan natuurlijk voor de vereniging

 

Beste Jan Hein, hartelijk bedankt voor alles wat je voor v.c. ’t Aogje hebt gedaan.

 

Bestuur  v.c. ’t Aogje