Hilde Van Genuchten erelid van v.c. ’t Aogje 

   

Aangetrokken tot v.c. ’t Aogje dankzij het lidmaatschap van je dochter, werd je lid van de vereniging vanaf seizoen 2014-2015. Al snel werd je ook algemeen bestuurslid en dacht je mee over de ontwikkeling van de vereniging en zette je je in daar waar nodig. Daarnaast heb je je verdienstelijk gemaakt als lid van de activiteiten commissie waar je  actief was bij het organiseren van de diverse activiteiten, zoals het Stratenvolleybal toernooi, de BBQ’s, Beachtoernooien en jeugdactiviteiten. Toen de vereniging erom vroeg bood je aan om training te gaan geven aan een groep van de allerjongste CMV jeugd, dat heb je fantastisch opgepakt en menig kind super enthousiast gemaakt voor het volleybal spelletje. Met Sinterklaas bijvoorbeeld organiseerde een hilarische Pietentraining.  Naast de wekelijkse trainingen maakte je ook nog tijd vrij om de kinderen te coachen bij de maandelijkse toernooien.

Vanwege jullie emigratie naar Taiwan kan je bovenstaand activiteiten niet doorzetten, maar mocht je over een aantal jaar weer terug in Breda komen wonen, dan ben je natuurlijk weer van harte welkom bij de vereniging.

Erelid word je niet zomaar, maar Hilde je hebt het nu al verdiend.

Het bestuur van v.c. ’t Aogje heeft unaniem besloten om Hilde Van Genuchten te benoemen tot erelid van onze vereniging.

En wat houdt dat nou in zo’n erelidmaatschap:

  1. een mooie oorkonde
  2. een leuk cadeautje
  3. de rest van je leven uitgenodigd worden om bij alle clubactiviteiten aanwezig te zijn en de kosten zijn dan natuurlijk voor de vereniging

 

Beste Hilde, hartelijk bedankt voor alles wat je voor v.c. ’t Aogje hebt gedaan.

 

Bestuur  v.c. ’t Aogje