Dank voor uw interesse om donateur te worden!

Donateurs, waarom?

In het huidige landschap is het voor verenigingen een uitdaging om voldoende financiële middelen te genereren. Subsidies en bijdragen vanuit de overheid worden al jaren afgebouwd terwijl vergoedingen voor het gebruik van terreinen en faciliteiten stijgen. Met behulp van donateurs blijven we in staat om voldoende materialen te kunnen aanschaffen om, vooral onze jeugd, een goed en veilig platform te kunnen bieden om hun sport te beoefenen. U levert daarmee niet alleen een financiële bijdrage maar draagt oprecht bij aan de maatschappelijke functie die sport heeft in de regio.

Donateur van VC ‘t Aogje, waarom?

VC ‘t Aogje is een vereniging waar sportieve prestaties, ontwikkeling van spelers en plezier in sport hand-in-hand gaan. Door de brede kennis en ervaring van trainers, bestuur en vrijwilligers hebben we onze leden en donateurs veel te bieden.

Ja, ik wil!

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden om donateur te worden of kent u wellicht iemand die mogelijk interesse heeft, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van VC ‘t Aogje. De secretaris neemt contact met u op en bespreekt graag met u welke mogelijkheden er zijn om voor u de beste exposure te realiseren.

Suzanne Frings
Secretaris VC ‘t Aogje
E-mail: secretariaat@vctaogje.nl