wedstrijdverslag Heren II, 13.12.2018

Eindelijk naar 3 weken alleen maar trainen mochten we weer eens een wedstrijd spelen. De tegenstander van vanavond was Blauw Wit.

De eerste set ging gelijk op beide teams waren gewaagd aan elkaar. Bij ons liep de service goed en was de rest van het spel gewoon verzorgd, maar dit was eigenlijk ook bij Blauw Wit dus de gehele set bleven we bij elkaar qua punten. Aan het einde van de set trokken wij aan het langste eind door een goede service beurt. Met een set stand van 25 – 21 was de 1 – 0 binnen. De tweede set was een kopie van de eerst beide teams strijden voor de punten en waren gelijk waardig aan elkaar. Ook deze set trokken wij naar ons toe met 25 – 23 set stand 2 – 0 geen vuiltje aan de lucht. Je raad het al de derde set was het weer spannend maar nu was het Blauw Wit die de set binnen haalde met 18 – 25 set stand 2 – 1 nog steeds geen probleem gewoon de vierde set binnen trekken en de winst was voor ons. Maar zoals vaak bij ons de vierde set is een probleem voor ons, we speelde wel goed en het was weer gelijk waardig maar helaas Blauw Wit trok de set binnen met 20 – 25 dus 2 – 2 gelijk op naar het bier en de volgende wedstrijd.

Eerst zondag het Kersttoernooi van RVC altijd gezellig en dan maandag de uitwedstrijd tegen Set Up in de drie linden in Prinsenbeek. Daarna maar weer lekker trainen en kijken of we nog wat kunnen lerenJ

Met dank aan onze donateurs