wedstrijd verslag Jongens C 1 december

Gisteren stond de wedstrijd tegen Westphal Kozijnen CSS JC 1 op de planning, dit was de eerste vereniging waar we een 4 – 0 overwinning tegen geboekt hadden. Als we in de running wilde blijven voor het kampioenschap moesten we dat vandaag weer doen. Robin was er vandaag niet bij en de eerste set zou Sybe ook niet aanwezig zijn, dus geen hoofdbrekens wie er moesten spelen😊.

Voor de eerste set zeg je de standaarddingen tegen de gasten, rustig, geconcentreerd, let op pass, verzorg je service, enz enz. Als dat dan wordt opgepakt is het als coach makkelijk. De jongens hebben gewoon een goede service en maken daar weinig fouten in, dan weet je dat je punten pakt. Verder zie je steeds meer dat de set beter op de plaats komt en er dus meer echte aanvallen komen. De eerste set trekken we redelijk simpel binnen met 25 – 15. Dit was eigenlijk ook het beeld van de twee volgende sets de gasten houden hun hoofd erbij en spelen eigenlijk simpel naar de set winst. 25 – 14 en 25 – 15 in de tweede en derde set. Wel zie je dat het spel steeds iets rommeliger wordt wat ook wel weer te begrijpen is want hoewel de tegenstander in de afgelopen maanden echt een stuk beter is geworden wij ook zijn gegroeid. Dan is er natuurlijk weer de vierde set!! Weer komen ze op achterstand moet ik even een time-out aanvragen (die niet uitbrengt😉) maar uiteindelijk worden ze wakker en gaan weer hun spel spelen en trekken ook deze set over de streep met 25 – 17.

Gewoon weer een goede wedstrijd van de jongens en met de 4 – 0 overwinning blijven ze uitzicht houden op het kampioenschap. Als ik kijk wat onze gasten de laatste maanden zijn gegroeid mogen ze echt trots op hun zelf zijn. Volgende week uit tegen de nummer 1 Atak, zij staan twee punten boven ons dus winst is een must voor het kampioenschap. Daarna 15 decemberde laatste wedstrijd van de eerste helft thuis tegen Dumanis kom ze dan weer lekker aanmoedigen en daarna een bakkie in de bar!!

Met dank aan onze donateurs