verslag Jongens C maandag 26 november

De jongens moesten gisteravond tegen Dunamis, we hadden nog niet tegen deze tegenstander gespeeld maar als we naar de stand keken was de verwachting dat we gingen winnen. De gemiddelde leeftijd en lengte bij Dunamis was zeker hoger maar tijdens het inspelen bleek dat wij technisch echt een stuk verder waren.

Voor de eerste set gaf ik aan dat ze gewoon lekker moesten spelen en zorgen dat plezier en beleving hadden dan kwam alles goed. Dat maakte ze gelijk waar wat de laatste weken gewoon heel goed is, is de service van de jongens nu ook weer kon Dunamis deze niet echt goed verwerken en scoorde we dus redelijk makkelijk. Tevens waren we op alle fronten beter en kwamen er een paar mooie aanvallen uit en trokken we redelijk makkelijk de eerste set naar binnen met 16 – 25. De tweede en derde set kwam Dumamis helemaal niet in het spel voor en de punten die ze maakte waren doordat wij een fout maakte. Echt super wat de jongens lieten zien zo geconcentreerd spelen en bijna geen fouten maken. De beide sets wonnen we met 9 – 25 zeer overtuigend. Dan weet je dat je de vierde nog moet spelen en dan geeft je aan blijf gefocust en noem ze allemaal maar op maar dat is oooo zooo moeilijk en dat was dus ook de vierde set. We liepen de gehele set achter de feiten aan en gingen mee in het spel van Dunamis. Toch had ik nooit het gevoel gehad dat we de set zouden verliezen en nat twee time-outs kwamen we eindelijk langs zij met 17 – 17 daarna gaven we nog 1 punt weg en wonnen we eigenlijk redelijk gemakkelijk de vierde set met 18 – 25.

Echt een heel groot compliment naar de jongens wat hebben die goed gespeeld. Het is niet makkelijk om zo’n wedstrijd als gisteren geconcentreerd te blijven, super gedaan van die gasten. Tevens zie je het harde werken wat ze tijdens de trainingen doen terug komen, de set-up wordt steeds beter en als ik dan zie dat de midvoor een hele korte bal die net over het net valt terug haalt om 3 keer te kunnen spelen wordt ik blij. Vanavond gaan we weer lekker trainen en zaterdag hebben we weer een thuis wedstrijd. Dus kom allemaal de jongens (en meiden) van de C aanmoedigen want we moeten spelen in de Doelen om 09:45!!!

 

Met dank aan onze donateurs