Verslag Jongens C zaterdag 24 november

De jongens moesten zaterdag weer tegen ROWI, iedereen was aanwezig en aan de stand waren ze eigenlijk verplicht met 0 – 4 te winnen al was het vorige keer niet hun beste wedstrijd.

De eerste set was spannend maar de jongens speelde gewoon heel goed! De service een wapen van de jongens liep gewoon weer goed, daarnaast was de pass verzorgd en kwamen de jongens dus vaak aan aanvallen toe. De eerste set was nog wel een beetje spannend maar wonnen we eigenlijk redelijk makkelijk met 21 – 25. De tweede en derde set zetten we het goede spel door en had ROWI geen schijn van kans alles klopte service, pass, aanval, blok en we hadden alles wat ze er overspeelde. ROWI scoorde eigenlijk alleen als wij een fout maakte. Dit was terug te zien in de setstanden de derde set werd gewonnen met 14 – 25 de vierde met 12 – 25. Dan waarschuw de jongens nog van blijf scherp denk er niet te makkelijk over en nog een paar van dit soort opmerkingen en toch wordt die vierde set weer een hele zware. Twee time-outs en veel positieve coaching werd de achterstand in de set langzaam omgezet in een set winst van 23 – 25. Er waren in de vierde set echt wel momentjes dat ik dacht daar gaan we weer maar uiteindelijk trokken ze het over de streep.

Over de gehele wedstrijd gezien hebben de jongens echt heel goed gespeeld, ik heb ze nog nooit zoveel zien aanvallen. Het vele trainen op de setup gaat de vruchten afgooien. Heerlijk om te zien dat ook iedereen gaat slaan en steeds vaker voor de slimme oplossing wordt gekozen als ze niet goed uitkomen. Echt ze groeien nog elke week in hun spel super om te zien. Maandag avond een uitwedstrijd tegen Dunamis hoop dat ze dan net zo scherp zijn als afgelopen zaterdag!

Met dank aan onze donateurs