wedstrijd verslag heren II 08.11.2018

Na gespeeld te hebben tegen de waarschijnlijke top vier van de competitie was het vanavond eindelijk een tegenstander waar we kansen tegen hadden.
Psk kaszub hadden we vorig seizoen een keer van gewonnen en een keer van verloren, dus we waren aan elkaar gewaagd. We hadden 7 spelers dus iedereen kon lekker veel spelen, alleen de spelverdelers hoefde te wisselen. We hadden zelfs een gerenommeerde scheidsrechter (Jan Hein) geregeld dus we lieten niets aan toeval over.

De eerste set begonnen we sterk en alles lukte de service was goed de pass was verzorgd en dus kwamen we aan het aanvallen toe. We bleven de gehele set rustig en uiteindelijk wonnen we de eerste set met 25 – 19.
Tijdens de wissel spraken we af om op dezelfde manier te blijven spelen maar je raad het al dat lukte niet. We kwamen achter en op een gegeven moment stonden we denk 8 punten achter, maar we bleven rustig en na een paar goede service beurten en gewoon weer goed spel kwamen we terug en gingen we er overheen. De tweede set werd ook omgezet in winst 25 – 16.
De derde set waren Psk kaszub het echt even kwijt en bij ons lukte echt alles, en dan is volleybal mooi en leuk. Deze zet gin dan ook echt snel en volgens mijn hebben we nog nooit een set met deze cijfers gewonnen 25 – 8.
Nu ook weer in de set wissel tegen elkaar zeggen dat we ons nu niets te kort moeten doen door de vierde set alsnog te verliezen. Dit gebeurde niet maar de vierde set was wel de moeizaamste van de avond maar je hebt van die avonden dat alles klopt en dat was gisteren op het volleybalveld in het huis van de Heuvel. Ook in de vierde set waren we te sterk voor Psk kaszub en uiteindelijk werd het 25 – 21. Een 4 – 0 overwinning niet de eerst die we boeken maar zoveel hebben we er niet gehaald dus we mogen best een beetje trots zijn.

Echt het was een hele leuk en een goed gespeelde wedstrijd van ons, tuurlijk gingen er dingen fout, aankomen voor een smash en dan zo slaan dat de bal tegen de achter muur komt. Het mooie was dat de volgende bal ook tegen de muur kwam moor al wat lagen en uiteindelijk gewoon lekker binnen werd geslagen, Het grote gewin wat mijn opvalt is dat we gaan voor elke bal of we proberen het in ieder geval, ook dit werd wel een vergeten en dan na een schitterende redding keken twee mensen hoe de bal tussen hun in op de grond valt😡
Maar het bier en de bitterballen waren verdiend en smaakte extra lekker. Dinsdag uit tegen Rowi ook hier hebben we een kans dus kijken of het ook dan kunnen waarmaken.

Met dank aan onze donateurs