wedstrijd verslag 10.11.2018 jongens C

De jongens moesten gisteren tegen Gilze daar hadden we de eerste wedstrijd van verloren met 3 – 2 wat eigenlijk niet nodig was. Dus dat moesten we dat maar recht zetten.

De eerste set gingen we voorspoedig van start zoals de afgelopen wedstrijden liep onze service weer goed en kwamen we met gewoon goed spel goed door. Waar ik altijd op hamer pass set aanval ging goed maar in de loop van de set gingen we toch weer meespelen met Gilze en kwamen die toch weer terug in de set waardoor het op het einde toch nog een beetje spannend werd. Maar de service gaf de doorslag en we sleepte de set binnen met 25 – 22. De tweede set wil ik eigenlijk overslaan maar dat zou niet eerlijk zijn. De jongens speelde slecht echt slecht en het maakte niet uit wat ik zei of deed ze konden ineens niet meer volleyballen en bewegen waren ze ook verleerd dus Gilze won deze set met 12 – 25. Tussen de tweede en derde set heb ik maar gevraagd of ze misschien weer willen gaan volleyballen en bewegen dan is het wat leuker voor hun en het publiek. Nou ze luisterde eindelijk en gingen weer spelen dan kan ons team van iedereen in de competitie winnen zonder problemen. Dan zie je ineens dat ze kunnen aanvallen en dat ze bijna binnen de drie meter slaan echt super om te zien. De derde set wonnen we met 25 – 21. De vierde set was een kopie van de derde we speelde gewoon goed en degelijk en zijn niet meer in gevaar gebracht door Gilze, de set stand was 25 – 20.

Al met al een goede wedstrijd van onze jongens op de tweede set na, ook complimenten voor Gilze deze speelde vond ik een stuk beter dan de eerste wedstrijd. Als onze jongens hun koppie erbij houden kunnen ze gewoon heel goed volleyballen, maar soms zijn ze het even kwijt en dan lukt niets meer. Dinsdag mogen we weer dan in het Huis van de Heuvel tegen ROWI kijken of een avondwedstrijd wat is voor de jongens en hopelijk 5 punten zodat uitzicht houden op de eerste plaats, want die zit er zeker in. Dus kom allemaal kijken en aanmoedigen wat dat kunnen we zekker gebruiken!!!!

Met dank aan onze donateurs