wedstrijd verslag 01.11.2018 heren II

auteur Adry Schuilenburg 02.11.2018:

Gisteren was de uitwedstrijd tegen VIP(-H) Dit is voor veel spelers een graad meter of we gegroeid zijn in een jaar. De zaal van VIP de Gymzaal van de basis school in de Viadenlaan is een vervelende zaal met vele obstakels aan het plafon de erg laag hangen, maar daar hebben we beide last van dus niet meer over zeuren. Voor de wedstrijd melden nog twee personen af dat ze ziek geworden waren dus we hadden er 7 dat is genoeg met alleen een wissel op de buiten positie.

De eerste set speelde we lekker we konden goed bij blijven en kwamen geregeld tot leuke rally’s, maar op het laatst trok toch VIP de set naar zich toe met 25 – 23. De tweede set begonnen we hetzelfde als de eerste en speelde lekker mee maar toen waren we het kwijt en vergeten maar snel deze set 25 – 16. De derde en zelfs de vierde set speelde we gewoon weer mee en hadden in beide sets kans om deze winnend af te sluiten maar we konden de big points niet maken en dus verloren we beide sets, de derde set verloren we met 25 – 21 de vierde met 25 – 20.

Al met al een leuke pot volleybal gezien van de heren en ik vindt dat we gegroeid zijn! Eigenlijk hebben we ons zelf te kort gedaan dat we niet een setje hebben afgepakt van VIP.

En ja waarom nemen we na de wedstrijd van VIP vrij omdat we daarna het Ginneken onveilig maken, dat is ook dit jaar weer gelukt lekker met het team een biertje drinken en kletsen tot we de kroeg worden uitgegooid dat hoort zeker ook bij ons. Op naar de volgende wedstrijd volgende week thuis in het huis van de Heuvel tegen Psk kaszub. Dus kom ons aanmoedigen en daarna met ons een biertje drinken in de Kerk!!

Met dank aan onze donateurs