wedstrijd verslag zaterdag 27 oktober

auteur Adry Schuilenburg:

Gisteren stonden de jongens weer in de zaal voor hun wedstrijd tegen Gavoc. De eerste wedstrijd was super spannend hopelijk zou het vandaag iets gemakkelijker worden dan de vorige keer. Maar om 9 uur had ik pas 6 jongens van de 8 Syb wist ik want die was aan het trainen voor zijn bruine band. Sam was er nog niet dus de wissels voor de eerste set waren duidelijk

De eerste set ging voorspoedig de service was weer degelijk en de training van dinsdag zag je goed terug want de setup was gewoon goed en dus ook de aanval. Wat is het toch heerlijk dat je terugziet wat je getraind hebt. De eerste set gin eigenlijk redelijk makkelijk naar ons toe met 25 – 20. De tweede was weer spannend en zag je dat Gavoc ook gewoon een leuk team is wat lekker in drie keer wil spelen wij waren op de beslissende momenten wat slordig en daardoor gin deze set verloren met 23 – 25, jammer was zeker niet nodig. De derde set wil ik het helemaal niet over hebben. 14 – 25! Wat de jongens aan het doen waren weet ik niet maar het leek zeker niet op volleybal niets maar dan ook niets wat ik probeerde werkte time-outs niet dus op een gegeven moment dacht ik laat maar gaan op na de volgende set. Voor de vierde set heb ik een kleine peptalk gedaan en dat ik strijdende leeuwen op het veld wilde zien. Nou dat was doorgekomen ze gingen voor elke bal aangemoedigd door de ouders en Meiden C service, pass en aanval liepen heel vlot en wat wij in de derde set hadden hat Gavoc in de vierde. Dus deze set wonnen we gemakkelijk met 25 – 15. Op naar de vijfde, het vreemde was dat ik dat helemaal niet in de gaten had tot de schijtsrechter halverwege floot om van kant te wisselen😊 ach een kleinigheidje hou je. Ook in de vijfde set knokte we als leeuwen en zodoende wonnen we ook deze set met 15 – 8. Eigenlijk redelijk gemakkelijk het pijpje was denk ik ook een beetje op bij Gavoc die een dag eerder ook een wedstrijd hadden gespeeld.

Door deze winst zijn de jongens geklommen naar de tweede plek als ze nu eens wat makkelijker de wedstrijden winnen en niet zo vaak met 3 – 2 zou ik niet zo grijs worden😊. Ze doen het echt geweldig zowel in de trainingen als in de wedstrijden, dus dinsdag gaan we maar weer lekker trainen en de zaterdag daarna zijn we een weekendje vrij. Zaterdag 10 november kunnen jullie allemaal weer komen kijken en aanmoedigen in de Doelen. Dan moeten we tegen Gilze waar we de eerste wedstrijd van verloren hebben met 3 – 2 en dat moeten we proberen recht te zetten. Dus tot 10 november voor de wedstrijd en daarna een bakske koffie!!

Met dank aan onze donateurs