wedstrijd verslag donderdag 25 oktober

auteur Adry Schuilenburg:

Gisteren moesten Heren 2 tegen Groene Ster, en we waren vol goede moed want een week ervoor hadden we een setje gepakt van de Heren 1😊 Maar Groene Ster is niet hetzelfde team als vorig jaar en bij het inslaan werd het duidelijk dat het een zware strijd zou worden voor ons.

De eerste set ging naar Groen Ster met 12 – 25 we speelde gewoon goed maar ze waren gewoon te goed voor ons. De tweede en derde set ging speelde zelf nog wat beter maar trokken toch aan het kortste eind. Beide sets gingen verloren met 17 – 25. De vierde set is nooit voor ons, dan is meestal ons pijpje leeg en dat was gisteren ook het geval. De vierde ging dus verloren met 8 – 25.

Ik denk dat we gisteren tegen de kampioen van de zesde klasse hebben gespeeld. Het nieuwe team van Groene Ster hoort niet in de zesde klasse thuis maar is wel een leuk team om tegen te spelen.

Volgende week is ons jaarlijkse uitje naar het Ginneken met de uitwedstrijd tegen VIP en vooral de nazit in de kroeg😊

Met dank aan onze donateurs